2022 Popüler Aydınlatma Armatürleri

2022 popüler aydınlatma armatürleri 2022 yılının ev dekorasyonu planlamalarında, aklınızda bulundurmanız gereken stil yaklaşımları planlamaları içerisindedir. Cesur ve sıradışı olan 2022 popüler aydınlatma armaütrleri hoş karşılanır.

2022 Popüler Aydınlatma Armatürleri
232

Zincirli tahta bir tekerlek veya dövme şamdanlı bir avize seçebilirsiniz. Alternatif olarak, dış mekan stil şekli kır tarzı bir lamba seçebilirsiniz. Cesur olmanın yanı sıra, 2022 aydınlatma trendleri sıra dışı malzemelerden yapılmış lambaları da içeriyor. Minimalizm, aydınlatma da dahil olmak üzere birçok biçim almıştır. Formların sadeliği zirvede.

Geometrinin iç dekorasyonda kullanımı üç yıldır modası geçmedi ve aydınlatma armatürlerinin tasarımında hala dikkat ediliyor. 2022 yılında renkli camlı altıgen armatürler revaçta. Sonra şeffaf veya renkli camlı poligon armatürler var. Bu armatürler, genel yapıya yumuşaklık katmak için şeffaf veya buzlu cama sahiptir. Ve son olarak, yeni bir geometrik aydınlatma stili olacak.

2022'de aydınlatma armatürlerinde ana trendler retro, floral ve geometrik desenleri içeriyor. Dikkat edilmesi gereken diğer bir trend ise pişmiş toprak gibi sıra dışı malzemelerden yapılmış armatürlerdir. Hangi trendi seçeceğinizden emin değilseniz, yeni altın kaplama modellerden bazılarına bakmayı düşünün. Işıklar açıkken bunlar çok etkileyici! Dikkat edilmesi gereken bir diğer eğilim, aydınlatma armatürlerinin yeşil, sürdürülebilir tasarımıdır. Çevre için iyi olduğu için doğal malzemeleri kullanmak büyük bir trend.

2022 Popüler Aydınlatma Armatürleri

  • LED Ampuller
  • LED Armatürler Çeşitleri
  • Halojen Ampuller
  • Enerji Tasarruflu Ampuller
  • Flament Ampuller
  • Spot Aydınlatma Armatürleri
  • Solar Bahçe Dış Mekan Aydınlatma Armatürleri
  • Avize Çeşitleri
  • Sarkıt Lambalar
  • Masa Lambaları
  • Fenerler ve Işıldaklar
  • Aydınlatma Bibloları

Top şeklindeki ışıklar 2022'deki bir başka trend. Top şeklindeki aydınlatma armatürleri genellikle opak veya yarı saydamdır. İkincisi daha çok arzu edilir, bu nedenle onları gece lambalarında ve avizelerde kullanabilirsiniz. Ayrıca geri dönüştürülmüş kartondan veya kazınmış metalden yapılmış "top" şeklindeki lambaları da tercih edebilirsiniz. Büyük gruplarda kullanılan benzer "top" şeklindeki aydınlatma armatürleri de vardır. Onları modern ve çağdaş iç mekanlarda görmek şaşırtıcı değil.

Minimalizm, gelecek yıllarda da tarzını koruyacak başka bir trend. Özellikle aydınlatma armatürlerinde aşırı süslemenin popülaritesi giderek azalmaktadır. Eski aydınlatma armatürleri, modern bir dekorla iyi gitmeyebilecek süslü metal işlere sahip olma eğilimindedir. 2021'de temiz çizgiler ve minimal unsurlar içeren sade bir tasarıma bağlı kalmalısınız. Bu trendleri benimseyerek evinizin iç mekanına zarafet getirebilirsiniz.

 

Yorumlar
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.